Allerhande groenonderhoud

Tuinman-ravels-easygarden

Snoeiwerken

Snoeiwerken zijn belangrijk om uw bomen, hagen en struiken in optimale conditie te houden. Door regelmatig te snoeien, behouden ze hun vorm en voorkomt u ongewenste groei.

Wij snoeien op professionele wijze. We beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit vakkundig uit te voeren. We snoeien op een milieuvriendelijke manier, met accumachines.

Rechte haag-snoeien-easygarden

Maaien

Maaien is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw terrein. Een mooi gazon is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een belangrijke factor voor de uitstraling van uw groen. 

Wij maaien uw gazon volgens uw wensen, met de juiste maaihoogte en frequentie. We gebruiken hiervoor professionele machines en gereedschap, zodat we het werk snel en efficiënt kunnen uitvoeren. We maaien altijd met scherpe messen, wat zorgt voor een mooi gazon. 

Maaien met of zonder opvang is mogelijk. Ook maaien wij taluds en ruwe grasvlakten.

Ecologische onkruidbestrijding

Onkruid is een veel voorkomend probleem in tuinen en op terreinen. Het kan een bron van overlast zijn en de uitstraling van uw terrein verstoren.

Wij bestrijden onkruid op een milieuvriendelijke manier. We gebruiken hiervoor mechanische methoden. We bestrijden onkruid op een effectieve manier, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Bosmaaien-weide-Easygarden
pexels-karolina-grabowska-4206122

Bomen vellen/snoeien

Snoeien en vellen van bomen zijn vakkundige klusjes die u kunt uitbesteden aan een professionele partij. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om dit veilig en verantwoord uit te voeren.

Snijden van graskanten

Snijden van graskanten is een belangrijke taak om uw terrein er netjes en verzorgd uit te laten zien. Graskanten die niet worden gesneden, kunnen er rommelig en onverzorgd uitzien.

Wij snijden uw graskanten met de hand of met een machine, afhankelijk van de grootte van uw terrein. We gebruiken hiervoor professionele gereedschappen en machines, zodat we het werk snel en efficiënt kunnen uitvoeren. We snijden uw graskanten op een nette en verzorgde manier, zodat uw terrein er altijd representatief uitziet.

Gazon-onderhoud-easygarden
Onkruid-verwijderen-perken-Easygarden

Bladruimen

Bladruimen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw terrein. Bladeren die niet worden verwijderd, kunnen een bron van gladheid worden, waardoor er ongevallen kunnen ontstaan. Bovendien kunnen bladeren een broedplaats zijn voor ongedierte en ziekten.

Wij ruimen uw terrein op van bladeren en ander afval. We gebruiken hiervoor professionele machines en gereedschap, zodat we het werk snel en efficiënt kunnen uitvoeren.

Onze werkwijze

Als u gebruik wilt maken van onze tuindiensten dan kan u contact met ons opnemen via het contacformulier. Binnen de 24u krijgt u een reactie en wordt er een plaats bezoek ingepland met Toon.

Op basis hiervan wordt besproken wat mogelijk is en wordt er een voorstel gemaakt

Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. 


Vraag meer info